ad_main_banenr

tala fou

Su'esu'ega maketi ma au'ili'iliga i luga ole masini afi

img (1)

Fa'aitiitiga e fa'atatau i le masini fa'asalalau e fa'afeso'ota'i le prime mover ma le masini galue. E faʻaaogaina e tuʻuina atu ai le mana e tuʻuina atu e le prime mover i le masini galue. E mafai ona faʻaitiitia le saoasaoa ma faʻateleina le faʻamalosi. E fa'aaogaina lautele i masini fa'aonaponei.

O oloa fa'aitiitiga fa'apisinisi i le lalolagi e masani ona vaevaeina i ni vaega se lua: fa'aitiitiga lautele ma fa'aitiitiga fa'apitoa. Fa'aitiitiga lautele e talafeagai mo pisinisi eseese i lalo, ma o faʻamatalaga e masani lava laiti ma feololo. O oloa e modular ma serialized; faʻaitiitiga faʻapitoa e talafeagai mo pisinisi faʻapitoa, ma o faʻamatalaga e tele ma sili atu le tele, ma o le tele e le masani ma faʻapitoa. oloa. E tele ituaiga ma faʻataʻitaʻiga o faʻaitiitiga e faʻafetaui ai manaʻoga eseese eletise eletise o pisinisi eseese. E mafai ona fa'avasegaina fa'aitiitiga e tusa ai ma ituaiga fa'asalalauga, fa'asologa o fa'asalalauga, foliga fa'apipi'i, fa'asologa o felauaiga, ma isi. e tusa ai ma le numera o faʻasalalauga tulaga, e mafai ona vaevaeina i le tasi-laasaga ma le tele-laasaga reducer.
O le fa'aitiitiga alamanuia o se tasi lea o alamanuia autu o le tamaoaiga o le atunu'u. O ana oloa o lo'o fa'aaogaina lautele i fanua eseese i lalo. O lona atina'e e feso'ota'i vavalalata ma le tulaga o le tamaoaiga o le atunu'u. O se tasi lea o vaega taua ma taua o le fa'aliliuina atu o malosiaga tau alamanuia.

I le taimi nei, o loʻo faʻaalia e le faʻaitiitiga faʻaitiitiga a loʻu atunuʻu se tulaga faʻatumauina ma le soifua maloloina. I lalo o le mamanu fou o le atinaʻe o le "taamilosaga faʻalotoifale o le tino autu, faʻavaomalo ma totonu o le atunuʻu taʻamilosaga lua faʻalauteleina le tasi ma le isi", faʻatasi ai ma le faʻasalalau atili o aʻafiaga o faiga faʻavae macroeconomic, o le manaʻoga maketi mo faʻaitiitia O le a faʻaauau pea ona toe faʻaleleia ma o le a faʻaogaina le siosiomaga. faʻaauau pea ona faʻaleleia, maua avanoa lelei mo le atinaʻeina o alamanuia.

img (2)

I le ulufale atu i le 21st seneturi, o loʻu atunuʻu faʻaitiitiga alamanuia ua faʻauluina le atinaʻe vave e leʻi tupu muamua, ma o le faʻafaigaluegaina o aseta tumau ma le gaosiga o oloa ma faʻatauga a le alamanuia atoa ua ausia vave le tuputupu aʻe. I le 2021, o le gaosiga o loʻu atunuʻu faʻaititia alamanuia o le a siitia mai le 5.9228 miliona iunite i le 2015 i le 12.0275 miliona iunite; ole a siitia le manaoga mai le 4.5912 miliona iunite i le 2015 i le 8.8594 miliona iunite; o le averesi tau o oloa o le a pa'ū mai le 24,200 yuan/unit i le 2015 i le 2.12 Ten thousand yuan/unit; o le tele o maketi na siitia mai le 111.107 piliona yuan i le 2015 i le 194.846 piliona yuan. O loʻo faʻatatauina o le gaosiga o le faʻaitiitiga a loʻu atunuu i le 2023 o le a tusa ma le 13.1518 miliona iunite, o le manaʻoga o le a tusa ma le 14.5 miliona iunite, o le tau averesi o le a tusa ma le 20,400 yuan / iunite, ma le maketi tele o le a tusa ma le 300 piliona yuan .


Taimi meli: Aukuso-22-2024